Laatste tickets voor ‘Spartacus’

Er zijn nog enkele tickets beschikbaar voor de voorstelling ‘Spartacus’ van Théâtre La Licorne aanstaande zondag 7 april om 20u15 in Palethe Overpelt. Het belooft een spectaculaire voorstelling te worden met mechanische figuren en acteurs die je onderdompelen in de bloederige geschiedenis van het oude Rome.

Als toeschouwer neem je plaats op de tribunes van een colosseum, waar in de piste gruwelijke spelen plaatsvinden. Vlak voor je neus vertellen drie acteurs, twee zangers en een dozijn mechanische en gemanipuleerde figuren het prachtige epische verhaal van de gladiator Spartacus die samen met duizend andere slaven vecht voor zijn vrijheid. Wie enkele seizoenen terug Théâtre La Licorne zag met de prachtige voorstelling ‘Bestiaire Forain’, weet dat ze dit op een onvergetelijke manier zullen doen.

Het amfitheater wordt opgebouwd in de Zinnezaal van CC Palethe. ‘Spartacus’ is een voorstelling gepresenteerd door CultuurNoord.

Kassa: 12 euro – VVK/-26/+55: 10 euro
tel: 011/645952

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: