Zebracinema: Argo

Op dinsdag 16 april wordt in Dommelhof de film ‘Argo’ getoond. Al vanaf het eerste moment weet je dat Argo topentertainment zal worden. In Iran is de Grote Omwenteling net achter de rug. De Verenigde Staten is geen bondgenoot meer en hun ambassade wordt belaagd. Enkele werknemers kunnen onderduiken in de woning van de Canadese ambassa-deur. In Amerika gaat de alarmbel. ‘Hoe krijgen we onze landgenoten in godsnaam het land uit?’ Uiteindelijk wordt gekozen voor Tony Mendez (Ben Affleck) die een fictieve sciencefictionfilmproductie op poten zal zetten om op die manier de gestrande overheids-ambtenaars het land uit te krijgen. Enkele jaren geleden herontdekte Ben Affleck zich als regisseur van ‘Gone Baby Gone. Hij bewijst met deze op feiten gebaseerde thriller dat hij de kneepjes van het vak meer dan beheerst en zijn talent lijkt alleen maar toe te nemen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: