Jazzcase: Biondini, Godard en Niggli

Op donderdag 18 april om 20u30 organiseert JazzCase een concert van Biondini, Godard en Niggli in Dommelhof. Het trio bewijst eens te meer dat nieuwe en opwindende dingen vaak ontstaan uit het samenvloeien van verschillende culturen. Accordeonist Luciano Biondini versmelt mediterrane muziek met Argentijnse ritmes en tubaspeler Michel Godard vertelt verhalen die verder reiken dan het heden en het verleden. Drummer Lucas Niggli beweegt zich tussen verfijnde patronen en heavy duty ritmes. De drie muzikanten verkennen de grenzen van hun muzikaal kunnen en expressie-vermogen. Het resultaat is prachtige muziek voor de ziel, vol energie, poëzie en uiterst verfijnd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: