AbsiNt Female

Op zaterdag 20 april staan in Dommelhof enkel vrouwen op het podium, onder de noemers MOVE (dans), LAUGH (cabaret) en LISTEN (muziek). De avond start met ‘GIRLS’, een dansvoorstelling van fABULEUS (20.15u). ‘GIRLS’ kan je beschouwen als de prequel van ‘WOMEN’ (2011 van choreograaf Ugo Dehaes). Deze keer geen ervaren vrouwen op scène, maar acht meisjes die allemaal nog net iets te jong zijn. Ze bewegen in een speelse choreografie zonder decor, zonder speciale lichteffecten en met hun eigen adem als soundtrack.
Na een korte pauze brengt JULIE CAFMEYER (21.15u) eindelijk wat vrouwelijk cabaret en stand up comedy naar Vlaanderen. De avond wordt afgesloten door BINTI (22.00u). De muziek van deze zingende zussen is voornamelijk vocaal, met ondersteuning van gitaar (Amina) en dwarsfluit (Rana). Ze volgen elk hun hart, wat resulteert in een heel uiteenlopend repertoire, gaande van reggae, soul, jazz, close harmony en blues tot olijke pop.

20.15u, tickets € 10,00 – gratis (-18/studenten)
Een organisatie van AbsiNt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: