Zebracinema: Shadow Dancer

Op dinsdag 23 april wordt in Dommelhof de film ‘Shadow Dancer’ getoond. Londen, anno 1993. De Ierse Collette moet in de metro een bom laten exploderen maar de aanslag mislukt. Ze wordt gearresteerd en door MI5-agent Mac (Clive Owen) voor een verscheurende keuze geplaatst: om haar kind te kunnen blijven zien moet Colette haar eigen familie verraden. Het resultaat is een spannende, briljant vertolkte en authentieke thriller, waarin familiebanden en politieke intriges met elkaar verbonden worden door lagen van bedrog en een web van leugens. Niet alles is dus wat het lijkt. Elk moment kan er iets onverwachts gebeuren. Of net niet. De spanning is altijd te snijden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: