Theatermakersgroep LAP wint prijs in Nederland

De Hasseltse theatermakersgroep LAP en Hoge Fronten (Maastricht) ontvangen de ‘Zilveren Krekel’ voor theatervoorstelling ‘NIET WIET WEL NEL’. De prijs werd uitgereikt door de Nederlandse Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties (VSCD). De voorstelling is een co-productie van TAKT en werd deels gecreëerd in Dommelhof.

‘NIET WIET WEL NEL’ gaat over mekaar leuk vinden en mekaar graag zien. En soms ook niet. Niks ergs, ook grote mensen vinden dat ingewikkeld. En plots kun je daar dan weer samen om lachen en gaat het weer. Eigenlijk zijn er maar weinig woorden nodig om dát te begrijpen. En dat zowel voor grote als kleine mensen.

Geïnspireerd op het boek van Joke van Leeuwen, dat in 1993 bekroond werd met een Zilveren Griffel, is NIET WIET WEL NEL een beeldende familievoorstelling vol poëzie, sprekende beeldtaal en ontwapenende humor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: