EMJ in Dommelhof

Het Europees Muziekfestival voor de Jeugd, dat vorige week de Vlaamse prijs voor amateurkunsten mocht ontvangen uit handen van Joke Schauvliege, vindt plaats van 3 tot 5 mei in Neerpelt. Verschillende activiteiten vinden plaats in de gebouwen van Dommelhof. Op vrijdag 3 mei start het festival met een kick-off in de sporthal van Dommelhof om 19u30. Op zaterdag 4 en zondag 5 mei zijn er in de voor- en namiddag juryconcerten in de schouwburg. Om 17u45 worden de prijzen uitgereikt in de sporthal. Om 20u30 zijn er concerten in de sporthal (zaterdag) en de schouwburg (zaterdag en zondag).
Het volledige programma, met ook de andere locaties, vind je op de website van EMJ.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: