Pedaleando hacia el cielo

Op vrijdagavond 3 mei brengt Theater Tol het luchtspektakel ‘Pedaleando hacia el cielo’ (fietsen in de hemel) op het Marktplein in Neerpelt. Bij het vallen van de duisternis brengen zij een uiterst poëtische voorstelling met in de hoofdrollen dansende engelen en muzikanten. In de hemel fietsen zegt iets over samenzijn in donkere momenten, engelen die balanceren tussen hemel en aarde. Een mix van zang, dans en filmische beelden die eindigen in een indrukwekkend luchtspektakel. Beelden van het Europees Muziekfestival voor de Jeugd vormen daarbij het decor waardoor deze voorstelling een bijzondere dimensie krijgt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: