Joke Emmers maakt voorstelling over Eminem

Momenteel werkt actrice Joke Emmers samen met Sofie Van Maele en An Verhelst in Dommelhof aan een nieuw theaterstuk. De voorstelling ‘Public Service Announcement’ is gebaseerd op het werk en leven van Eminem, de rapper waar onze drie heldinnen ieder op hun manier een bijzondere band mee hebben. Gangs, smarties, moord en doodslag, blank tegen zwart, de zelfkant, alles zal de revue passeren in deze theatrale muzikale Trip-Hop. Rap op het scherpst van de snede.

‘Public Service Announcement’ is een bende van drie vrouwen. Tegen of voor, samen of alleen. Het is een hoogmis. Een hartverscheurende, humoristische ladies’ rap. Übervrouwelijk. En het belangrijkste: er mag gedanst worden…

De voorstelling zal in september te zien zijn in TAKT-Dommelhof.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: