TAKT verwelkomt ‘Strange Fruit’

Vanaf deze week komt het gezelschap Strange Fruit werken in Dommelhof aan de dans-theatervoorstelling ‘Solitary Confinement’. “L’enfer, c’est les autres”, beweerde Sartre vele jaren geleden. Dirk De Wachter voegde daaraan toe: “L’enfer, c’est le manque des autres”. In ‘Solitary Confinement’ onderzoekt Strange Fruit dit laatste gegeven: de afzondering.

Kan je je inbeelden maandenlang niemand te zien? Niet met je vrienden en je familie te kunnen praten? Geen enkele aanraking van een ander mens te voelen? Geen enkel contact te hebben met een ander menselijk wezen? Hoe zou je daarmee omgaan?

Solitary confinement is een dans-theatervoorstelling over de psychologische implicaties van extreme eenzaamheid. Amar Al Bojrad, Duraid Abbas Ghaieb en Sarah Eisa werken voor deze voorstelling samen met componist Guy Van Nueten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: