Vertikale dans in de hoogte

Momenteel werkt kunstenaar Rodrigo Pardo zijn voorstelling ‘Flat’ af met ondersteuning van Dommelhof. De voorstelling speelt op een vertikaal vlak in de hoogte, en is een combinatie van een verhaal, videoprojectie en vertikale dans. Een grote structuur wordt hoog in de lucht bevestigd aan een gebouw. Via videoprojectie wordt de structuur veranderd in een flat waar zich het verhaal afspeelt.

Voor deze residentie wordt samengewerkt met de Souverein in Lommel. Het gezelschap had immers een grote hoogte nodig om de vertikale structuur te kunnen bevestigen. De voorstelling zal in première gaan op het Franse festival ‘Chalon dans la rue’ in Chalon sur Saone van 24 tot 28 juli.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: