DE CITY in première

Op donderdag 6 juni vindt de première plaats van de theatervoorstelling DE CITY in De Silo in Hasselt. Het stuk is de afstudeervoorstelling van Marijke de Kerf, die enkele maanden geleden ook in Dommelhof aan het werk was. Op de planken ondermeer Naomi Velissariou, die tijdens het laatste TAKT-festival in Dommelhof het eigen stuk ‘Urland’ presenteerde.

DE CITY gaat over drie mensen die proberen uit alle macht grip te krijgen op de surreële en verwarrende wereld waarin ze leven. Onvermijdelijk bouwen én verdraaien ze hun eigen identiteit.
Chris staat voor zijn kantoor, maar lijkt niet langer welkom. Zijn echtgenote Claire is haar werk als vertaalster zat en verlangt stiekem naar de beroemde schrijver Mohammed. Buurvrouw Jenny vecht tegen de eenzaamheid nu haar man verwikkeld is in een geheime oorlog in een verre, mysterieuze stad.

DE CITY is te zien op donderdag 6 juni om 20u en vrijdag 7 juni om 20u30 in De Silo in Hasselt. Meer info via de website van De Queeste.

DE CITY kwam tot stand in samenwerking met TAKT Dommelhof, in co-productie met Toneelacademie Maastricht, en met steun van stad Hasselt/Provincie Limburg/Vlaamse Overheid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: