Zebracinema: The Great Gatsby

Op dinsdag 3 september om 20u15 staat de eerste Zebracinema-film op het programma in Dommelhof. En het is meteen een klepper van formaat: The Great Gatsby. Dat is het romantische verhaal van Gatsby – de selfmade miljonair die het te pakken krijgt voor een dame die jammer genoeg voor hem aan de onbereikbare upper class vastgesoldeerd zit. De film is een tweeënhalf uur durende fiësta vol felle kleuren en bruisende decors, pluimen en haarbanden, cocktails en champagne – een prent waarin de muziek nooit stopt en het altijd laat in de nacht is…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: