Circusvoorstelling van Les P’tits Bras

Deze week werkt Jan Willem Maes van het circusgezelschap Les P’tits Bras in Dommelhof aan de nieuwe voorstelling ‘De Geur van Zaagsel’. Dit spektakel wordt gemaakt naar aanleiding van de tiende verjaardag van het gezelschap.

Vijf artiesten zullen een voorstelling brengen op en onder een structuur waarin je sommige elementen van Horta, Guimard en Gaudi terugvindt. Twee koreaanse kaders tegenover elkaar, twee zwierende trapezes naast elkaar en een ronde circuspiste bedekt met zaagsel. Dit alles wordt gemonteerd op twee aangepaste aanhangwagens die zullen zorgen voor een autonoom geheel, zodat de afhankelijkheid van piketten in de grond of loodzware betonblokken wegvalt.

De toeschouwers zullen geprojecteerd worden naar het Brussel van de jaren 1900. Spanning, humor, hilarische misverstanden en hoogstaande luchtacrobatie zullen elkaar afwisselen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: