Foesiemauw speelt OTTO

Op maandag 23 september speelt Theater Foesiemauw de kleutervoorstelling OTTO in Dommelhof. Drie kleuterklassen uit Neerpelt zullen de voorstelling bijwonen. OTTO is een klein figurenspel over bang zijn van het onbekende, over wel willen maar niet durven, over gewone rode laarzen die van iemand een superheld maken …

OTTO woont aan het strand. Hij houdt van het warme zand. Het water van de zee vindt hij te koud en akelig. Op een dag graaft OTTO rode laarzen op. Supersnelle laarzen waarmee hij keihoog kan springen. Nooit-meer-bang-laarzen waarmee hij wel in het water durft. Tot bij de zeedieren?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: