Koor & Stem in Dommelhof

Koor & Stem Limburg organiseert op zaterdag 26 en zondag 27 oktober een Koorweekend voor kinderen en jongeren in Dommelhof. Daar wordt intensief geoefend en gerepeteerd, onder leiding van docenten Marijke Coghe en Hilde Venken.

Koor & Stem, organisatie voor vocale muziek, begeleidt en ondersteunt het zingen in Vlaanderen. De organisatie vult deze missie op een veelzijdige manier in, waarbij vooral de klemtoon wordt gelegd op opleiding, ontmoeting en informatie. De provinciale afdelingen van Koor & Stem werken cursussen en projecten uit die afgestemd zijn op de behoeften van de koren uit de eigen regio.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: