Cie Endogène in residentie

Tijdens Theater op de Markt kon je de installatie van Cie Endogène bezoeken. Dit gezelschap blijft na het festival in residentie in Dommelhof om hun voorstelling ‘Diaphane’ af te werken. Het gezelschap ‘Endogène’ oriënteert zich naar organische, vergankelijke en gevoelige projecten die diverse gedaantes en mengvormen kunnen aannemen, gaande van een voorstelling tot een tentoonstelling, van een performance tot een expositie. Het is een gezelschap dat zich tegen elke prijs wil verliezen in onbekend terrein zodra de gelegenheid zich voordoet. Op dit moment werken ze aan de creatie van een voorstelling die zal uitkomen in februari 2014. De voorstelling bouwt verder op de kortfilm die werd gemaakt in september 2011. Toen realiseerden Céline Couronne (pottenbakster en beeldend kunstenares) en Morgan Cosquer (jongleur) een kortfilm met jonglerie, beweging en manipulatie van porseleinen objecten. Nu laten ze zich als compagnie Endogène inspireren door hun kortfilm en brengen ze hun collectief universum op het toneel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: