JazzCase: Daniel Erdmann & Samuel Rohrer Quartet

Op donderdag 21 november om 20u30 staat het jazzkwartet Daniel Erdmann/Samuel Rohrer op de planken in Dommelhof. Tenorsaxofonist Daniel Erdmann, ontsproten uit de Berlijnse avant-garde jazzscene, en de Zwitserse drummer Samuel Rohrer, die in Berlijn woont, liggen aan de basis van dit nieuwe kwartet. Aangevuld met cellist Vincent Courtois, een expressief virtuoos op zijn instrument, wars van clichés. Voeg daar gitarist Frank Möbus, een van de interessantste hedendaagse jazzgitaristen, aan toe en je krijgt een zeer aantrekkelijke combine.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: