Blick Théâtre in residentie

Vanaf deze week is het gezelschap Blick Théâtre, een relatief jong gezelschap van zeer getalenteerde circusartiesten, in residentie in Dommelhof. Blick Théâtre zoekt naar zeer interessante mengvormen tussen theater, circus, magie en poppenspel. De creatie ‘Hullu’ is nonverbaal en bedoeld voor een ruim en jong publiek. Het gezelschap werkt in de voorlaatste etappe van de creatie in Dommelhof en met steun van Theater op de Markt aan de lichtcreatie van de voorstelling. Gelet op de specifieke magische en illusionistische technieken is dit een zeer arbeidsintensief werk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: