Concert The Rhythm Junks

Op zaterdag 7 december organiseert ZwarteDoos een dubbelconcert in Dommelhof vanaf 20u15. Op de affiche staan The Rhythm Junks, een ‘triumviraat’ met Jasper Hautekiet op bas, Tony Gyselinck op drums, en Steven De Bruyn op harmonica & slide gitaar. In het voorjaar kwam hun derde CD ‘Beaten Borders’ uit. Er wordt geklauwd en geblazen, geborsteld en geslagen, zacht en hard, zwierig en rauw. En de songs, die kraken harder dan vroeger. Voor liefhebbers van rauw geserveerde blues en rootsmuziek.

Het concert wordt voorafgegaan door Just Married. De naar Antwerpen uitgeweken Neerpeltenaar Jaak Clooten, brengt met zijn band eigen songs over de liefde in een mix van talen en stijlen. Een recentelijk huwelijk van pop, folk, chanson en cajun. Liekes die je een warm gevoel geven, frivool, opzwepend, nostalgisch en licht verteerbaar zijn en nooit zwaar op de maag liggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: