Choreograaf Jan Martens in werkplaats TAKT

De jonge Vlaamse choreograaf Jan Martens werkt tijdens de tweede week van december aan zijn nieuwe dansvoorstelling ‘The dog days are over’ in TAKT-Dommelhof. Het is niet de eerste keer dat de choreograaf in Dommelhof halt houdt. We mochten hier al getuige zijn van de creatie en/of presentaties van eerdere voorstellingen van Jan (A small guide on how to treat you lifetime companion, Sweat baby sweat, Victor). Telkens opnieuw wordt bevestigd dat deze choreograaf bouwt aan een indrukwekkend en origineel oeuvre binnen de Vlaamse danswereld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: