Beste wensen voor 2014

In 2014 kijken we uit naar naar een aantal spannende culturele activiteiten in Dommelhof. In de zomer (7-10 aug) presenteren we opnieuw een internationaal festival voor straat-, circus- en locatietheater in Hasselt (Theater op de Markt). We kijken uit naar heel wat toonmomenten van jong theater- en danstalent (TAKT) en zullen opnieuw tientallen artiesten in residentie ontvangen. Verder zijn er onze vaste samenwerkingen met het Vlaams Circuscentrum, Musica, het Limburgs Jazzplatform, en Zebracinema. Binnenkort presenteren we we meer info over al deze activiteiten op onze nieuwe website.

We wensen iedereen alvast een jaar vol culturele avonturen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: