tmg LAP maakt nieuwe kindervoorstelling

De Limburgse theatermakersgroep LAP werkt vanaf deze week in Dommelhof aan een nieuwe theatervoorstelling voor kinderen. Het gaat om het stuk ‘Plafondmeisje’, geïnspireerd op het gelijknamige boek van Fran Bambust. Een stuk over Nora, een heel gewoon, normaal meisje. Op het randje van saai. Ze is zo gewoon dat ze bijna onzichtbaar is. Tot ze op een dag uit haar bed valt. Nora komt niet op de grond terecht. Ze valt op het plafond. Maar daar is niet iedereen zo blij mee. Plafondmeisje gaat over de spannende, emotionele reis van een meisje dat ontdekt dat ze ‘anders’ is.
‘Plafondmeisje’ is een productie van tmg LAP met de steun van Takt, Provincie Limburg en P2 (cultuurcentrum Hasselt en Theater a/h Vrijthof Maastricht i.k.v. interlimburgse subsidies). Het stuk gaat in première op 3 maart 2014 in CC Hasselt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: