TAKT-voorstellingen scoren hoog

Op het einde van het jaar is het de traditie dat er lijstjes worden gemaakt. Zo ook wat de podiumkunsten betreft. Wij keken even naar de top tien van de podiumvoorstellingen volgens de Knack. En zagen dat er drie TAKT-voorstellingen in die top tien stonden: de voorstelling ‘Victor’ van Jan Martens & Peter Seynaeve / CAMPO (seizoensopener van Dommelhof in sept. ’13), ‘Girls’ van Ugo Dehaes en ‘Rauw’ van Kabinet K. (beide voorstellingen werden deels gemaakt in Dommelhof).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: