Kleinste familiecircus van de wereld

Momenteel werken Ine Van Baelen en Stijn Grupping in Dommelhof aan een nieuwe circusvoorstelling. Zij dromen ervan om een rondreizend familiecircus te worden, en maken bij ons ‘Het kleinste familiecircus van de wereld’…

‘Het kleinste familiecircus ter wereld’ is een circus- en theatervoorstelling voor families (vanaf 6 jaar). Stijn Grupping is cinematograaf en circusartiest (jongleren, doek, koorddansen, diabolo, vuurspuwen, dierentemmer, eenwieler & balance). Hij richtte mee Ell Circo d’ell Fuego op. Ine Van Baelen is theatermaker. In 2008 wint ze met theatercollectief zie!duif de Jong Theater aan Zee prijs. Momenteel speelt ze in ‘In ’t Geluk’, een coproductie van Tina Ameel en Rataplan.

Bekijk HIER een filmpje van Het kleinste familiecircus ter wereld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: