La Sieste du Dromedaire

Op zaterdag 1 februari vanaf 20u15 presenteert ZwarteDoos twee concerten in Dommelhof. In het voorprogramma de saxofonist Pieter Pellens en accordeonist Ward Ginneberge. Pieter, een lokaal supertalent, stapelt de ene internationale prijs na de andere op. De verwachtingen zijn aldus hoog gespannen…
De hoofdact tapt uit een heel ander vaatje. ‘La Sieste du Dromedaire’ brengt een unieke combinatie van tangomuziek en Afrikaanse percussie. Het is waarschijnlijk de enige tangoband ter wereld die meer in de woestijn thuishoort dan in een Argentijns tangosalon …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: