Zebracinema: Inside Llewyn Davis

Op dinsdag 4 februari om 20u15 wordt de film ‘Inside Llewyn Davis’ getoond in Dommelhof, een film van Joel en Ethan Coen. Deze nieuwe worp van de gebroeders Coen is een heerlijk absurde retrokomedie. Tijdens de jongste editie van het Filmfestival in Cannes won de film de Grand Prix of Zilveren Palm. De film draait rond de getalenteerde wannabe-folkzanger Llewyn Davis, die het New Yorkse Greenwich Village van de jaren ‘60 afstruint in de hoop een solocarrière van de grond te krijgen. Het verhaal is gebaseerd op het leven van folkmuzikant Dave Van Ronk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: