Eénwielerconventie

Op 8 en 9 februari vindt in Dommelhof hét jaarlijkse topmoment voor alle eenwieler- en andere circusfanaten plaats: de Eenwielerconventie. Een heel weekend lang komen circusjongeren van alle niveaus (van beginner tot gevorderde) eenwielerworkshops volgen. Wie het minder begrepen heeft op dat ene wiel kan evengoed andere circusdisciplines uitproberen. Op zaterdagavond wordt in het kader van de éénwielerconventie ‘De Gehoornde Man’ van Kurt Demey geprogrammeerd in de schouwburg. Een voorstelling waarin mentalisme een artistieke combinatie wordt van woordloze communicatie, suggestie, magie en poëzie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: