Zebracinema: Gabrielle

Op dinsdag 11 februari om 20u15 wordt de film ‘Gabrielle’ getoond in Dommelhof. De film gaat over de terechte of onterechte bemoeienis van de maatschappij, de familie en instanties ten opzichte van personen met een handicap. In de film wordt het verhaal verteld van Gabrielle en Martin die hun dagen doorbrengen in een gehandicaptencentrum en verliefd worden op elkaar. Zij willen deze liefde tonen aan de buitenwereld en plannen hun gezamenlijke toekomst, maar dat stuit op verzet van de buitenwereld…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: