Babelut workshop

In maart organiseert Musica een reeks muzikale workshops voor kinderen van 2,5 tot 5 jaar. Onder de titel ‘Muzikale Vingerspelletjes’ worden de motorische vaardigheden van jonge kinderen ontwikkeld. In deze workshop ontdek je ook het belang van je manier van uitdrukken, en het gebruik van een levendige intonatie die zo cruciaal is in het werk met jonge kinderen. Daarnaast experimenteren we ook met andere muzikale parameters zoals ritme, tempo,… in een leuk bewegingsspel met vingers en tenen. Deze workshop reikt je een repertorium van traditionele en nieuwe vingerspelletjes aan.

Meer info over de workshop, data en inschrijvingen vind je bij Musica.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: