Hitchcock en Lynch in theatervoorstelling

Deze week zijn in Dommelhof de repetities begonnen van een theatervoorstelling van Merel Smitt. Onder de werktitel ‘Motel Chronicles’ maakt Merel een voorstelling die gebaseerd is op het werk van Hitchcock en Lynch. Meer specifiek op hun benadering van ‘angst’, en hoe ze angst inzetten om ons bloot te stellen aan ons duistere zelf..

Merel Smitt volgt de opleiding regie aan de Toneelacademie Maastricht. In het kader van een structurele samenwerking tussen Dommelhof en de Toneelacademie komen geregeld studenten in residentie werken aan nieuwe stukken of afstudeervoorstellingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: