Jazzcase presenteert dubbelconcert

Op donderdag 13 februari om 20u30 presenteert Jazzcase een dubbelconcert in Dommelhof. 3/4 Peace biedt kamerjazz van de bovenste plank, waarbij pianist Christian Mendoza en altsaxofonist Ben Sluijs voortdurend rond de aftastende contrabas van Brice Soniano cirkelen.
De tweede band, ‘Duo Ben Sluijs & Erik Vermeulen’, speelt al ruim 15 jaar samen in duo- en kwartetverband. Hun nieuwe CD ‘Parity’ geeft vaste vorm aan een nieuw repertoire van standards, improvisaties en eigen composities. Als duo toveren ze pure, magische momenten uit hun instrumenten.
Meer info via JazzCase.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: