Zebracinema: Despues de Lucia

Op dinsdag 18 februari om 20u15 wordt de film ‘Despues de Lucia’ getoond in Dommelhof. Despues de Lucia betekent zoveel als ‘Na Lucía’. En inderdaad, Lucía komt in de film niet voor. Ze is de vrouw van Roberto en de moeder van hun tienerdochter Alejandra. Zes maanden eerder is ze bij een auto-ongeluk overleden. Roberto, kapot van het verlies, besluit hun woonplaats Puerto Vallarta te verlaten. Hij vindt een nieuwe baan als kok in Mexico-Stad. Alejandra vindt snel aansluiting op haar nieuwe school, maar haar vriendschappen zijn allesbehalve duurzaam. Eén misstap – een dronken vrijpartij tijdens een weekendje weg – is genoeg om haar tot pispaal van de klas te maken. De pesterijen die volgen, zijn gruwelijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: