WoFo & strings

Het Gentse kwintet WoFo, wat staat voor ’With Others For Others’, bouwt sinds 2006 met een ongewijzigde bezetting aan een stevige reputatie. Het kwintet nam al 3 cd’s op die door pers en publiek erg goed ontvangen werden. WoFo experimenteert ook al enkele jaren met een uitgebreide bezetting. Voor het concert in Dommelhof op donderdag 20 februari om 20u30 wordt het basiskwintet aangevuld met een strijkerstrio. Het concert wordt voorafgegaan door een residentieperiode.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: