Klaas Freek Devos in residentie

Deze week komt de Gentse onderzoeker in de podiumkunsten en choreograaf/regisseur Klaas Freek Devos in residentie in Dommelhof. Devos heeft onlangs een onderzoek afgerond met betrekking tot onze culturele interpretatie van waanzin. Wat beschouwen wij als normoverschrijdend of ‘abnormaal’, en hoe wordt dat mede bepaald door onze cultuur? Is iets wat vandaag en hier normaal is, ook normaal in een andere periode en andere context? Rond deze vragen maakt Devos nu een dansvoorstelling. Waanzin en dans hebben immers een belangrijke gemeenschappelijke deler: de kloof tussen een lichaam hebben en een lichaam zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: