Begeleider in de Circuskunsten

Het vijfde en laatste weekend van de cursus ‘Begeleider in de Circuskunsten’ staat op de agenda in Dommelhof. Deze cursus leert de deelnemers een aantal basistechnieken uit het circus aan. Dat betekent niet dat de cursisten opeens topartiesten zijn geworden, het pedagogisch aspect staat immers centraal. Afgestudeerden kunnen circussessies geven aan allerlei doelgroepen in het jeugdwerk, buurtwerking, sportclubs, deeltijds of kunstonderwijs, sociaal-artistieke projecten en in de profit sector. Deelnemers ontvangen het attest ‘Begeleider in de Circuskunsten’. De cursus wordt georganiseerd door het Circuscentrum.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: