Zebracinema: Prince Avalanche

Op dinsdag 6 mei om 20u15 tonen we de film ‘Prince Avalanche’. Het is 1988. Lance (Emile Hirsch) en Alvin (Paul Rudd) brengen de zomer door in de Californische bossen, waar ze in een afgelegen, door brand verwoest bos verkeerslijnen moeten kalken op een eindeloze snelweg. Lance, zo hyperactief en hitsig als je van een twintiger mag verwachten, voelt zich eenzaam, ver weg van feestjes en meisjes. Alvin, een serieuze dertiger, houdt juist van het isolement en de natuur. Hij schrijft lange liefdesbrieven naar zijn vriendin, Lance’ oudere zus, en als hij vrij heeft trekt hij verder het bos in, op jacht naar geesten en verlaten huizen. Een confrontatie tussen de twee tegenpolen kan niet uitblijven en escaleert uiteindelijk op hilarische wijze. Maar misschien hebben Lance en Alvin wel meer gemeen dan ze aanvankelijk dachten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: