TAKT-residenties van deze week

Deze week zijn er twee TAKT-residenties in Dommelhof. Vanaf dinsdag werkt de Limburgse choreografe/ danseres Judith Clijsters verder aan haar dansproject ‘Beautiful Self’. Vanaf woensdag is Klaas Freek Devos in huis. Deze choreograaf heeft onlangs een onderzoek afgerond met betrekking tot onze culturele interpretatie van waanzin. Wat beschouwen wij als normoverschrijdend of ‘abnormaal’, en hoe wordt dat mede bepaald door onze cultuur? Rond deze vragen maakt Devos een dansvoorstelling.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: