Zebracinema: Child’s Pose

Op dinsdag 20 mei om 20u15 tonen we de film ‘Child’s Pose’. De 60 jarige Cornelia geniet als binnenhuisarchitect van een bevoorrecht leventje in Boekarest, omringd door haar rijke en machtige vrienden. Maar de ongelukkige relatie met haar zoon, die haar een bezitterige moeder vindt, kwetst haar diep. Wanneer ze verneemt dat haar zoon betrokken is in een vreselijk auto-ongeval waarbij een kind om het leven kwam, gaat ze haar connecties inschakelen opdat hij niet in de gevangenis zou belanden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: