Proclamatie provinciaal toneeltornooi

Het tweejaarlijks Provinciaal Toneeltornooi wordt door de provincie Limburg georganiseerd om enerzijds de kwaliteit van het amateurtoneel in Limburg te stimuleren, en anderzijds om de betere toneelverenigingen te ondersteunen. Het tornooi wordt georganiseerd in twee reeksen: de preselectie ‘Het Zilveren Doek’ en het hoofdtornooi ‘Het Gouden Doek’. Dit jaar is het Gouden Doek aan de beurt. De proclamatie van dit tornooi, waarbij de beste Limburgse toneelverenigingen worden gehonoreerd, vindt plaats op vrijdag 30 mei om 20u. in Dommelhof in samenwerking met OpenDoek Limburg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: