Drie TAKT co-producties in Theaterfestival

Het Theaterfestival presenteert jaarlijks de meest belangwekkende voorstellingen van het voorbije seizoen. De voorstellingen worden door een vakjury geselecteerd uit een aanbod van bijna 500 producties uit Vlaanderen en Nederland. De jury koos uiteindelijk voor 14 voorstellingen. Begin september wordt die selectie van de jury in Antwerpen (deSingel, Monty, Viallanella en Bourla) getoond.
Dommelhof stelde met trots vast dat drie voorstellingen TAKT co-producties zijn. Voorstellingen die met andere woorden door het productiecentrum TAKT/Dommelhof mee ondersteund werden (financieel, logistiek, of via een residentie). Deze voorstellingen zijn’ Leeghoofd’ van Tuning People & kinderenvandevilla, ‘Rauw’ van Kabinet K, en ‘The Dog Days Are Over’ van Jan Martens.
De voorstelling van Jan Martens zal in september ook te zien zijn in Dommelhof. Proficiat aan alle geselecteerden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: