Zebracinema: Nebraska

Op dinsdag 16 september om 20u15 wordt de film ‘Nebraska’ vertoond in Dommelhof. In deze aandoenlijke tragikomedie zien we Woody Grant, een oude en goedgelovige man die samen met zijn vrouw Kate een rustig leven leidt. Wanneer hij met de post een advertentie krijgt waarin staat dat hij een miljoen dollar heeft gewonnen, is hij door het dolle heen. De post vertrouwt hij niet met zoveel geld dus wil hij persoonlijk naar Nebraska – 1200 km verderop – om zijn geld op te halen. Zijn vrouw evenals zijn zoon David proberen hem te vertellen dat het om een marketingtruc gaat, maar Woody wil hier niets van weten. David ziet in dat zijn vader niet om te praten is en biedt aan om hem te brengen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: