Indrukwekkend danstheater van Kabinet K

Op vrijdag 19 september om 20u15 staat één van de meest spraakmakende voorstellingen van de voorbije maanden op de affiche van TAKT#15 in Dommelhof. ‘Rauw’ van Kabinet K is danstheater dat oprecht is, werelden opent en vertedert. De voorstelling is toegankelijk voor kinderen vanaf 8 jaar. Tickets kosten 5 euro, kinderen mogen gratis binnen.

Op het podium: een bende kinderen balanceert op het scherpst van de snee, in een voorstelling die getuigt van hun veerkracht, hoop en idealisme. Een oefening in rechtop blijven staan, in verzet tegen een constante, onzichtbare dreiging. Ze ontwikkelen hun eigen medicijn tegen de chaos van een wereld die te groot is om te omvatten, te begrijpen, te beheersen.

‘Rauw’ is een voorstelling over spelen, dromen, doen alsof, kind zijn ook als het niet kan. Het gaat over opgroeien in soms moeilijke omstandigheden, gezien vanuit het perspectief van kinderen. En over de volwassenen die voor hen moeten zorgen, die ondoorgrondelijk zijn, soms dichtbij, maar meestal ver weg.

Met live muziek van Thomas Devos, die als een bard op het slagveld de heldenmoed van de kleine strijders bezingt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: