De Brassers en The Bollock Brothers

En toen was er … concertorganisator Decibelz, die twee legendarische bands uit de jaren 80 wist te strikken en samen op één podium zet. De Hamontse punkband De Brassers en de Britse punk- en new wave band The Bollock Brothers zullen op 27 september op het Decibelz podium kruipen en Dommelhof terug naar de jaren 80 katapulteren. Wie live nog een keer wil genieten van hits als “En toen was er niets meer”, “Horror Movies”, “Harley David” (Son of a bitch) en andere klassiekers, weet waar hij zijn moet! Tickets via 011.80.50.00. Doors: 20u15.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: