In residentie: Sabine Molenaar

De Nederlandse danseres Sabine Molenaar verraste in 2013 op ons circustheaterfestival met de straffe voorstelling ‘That’s it’. Sabine werkt nu in Dommelhof aan een nieuwe voorstelling, een duet met Igor Vrebac.
Het wordt opnieuw een zeer visueel stuk dat zich toespitst op de vele vormen van intimiteit. Ook het thema van transformatie komt terug aan bod. In het vorige stuk ‘That’s it’ was dat alleszins een bijzonder opvallend gegeven: de overgang van femme fatale naar kromgetrokken wezen bleef toen sterk nazinderen… Benieuwd naar het resultaat van deze tweede voorstelling!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: