Cie Ea Eo te gast

Het circusgezelschap Ea Eo komt opnieuw een week in residentie in de zwarte doos. Zij maken een nieuwe voorstelling die vertrekt vanuit een kritiek tegen de opdringerige consumptiedoctrine. ‘All the fun is happening somewhere else’ is de voorlopige titel. Naar eigen zeggen ‘een voorstelling als tegengif voor de opdringerige en alomtegenwoordige doctrine die ons toeroept dat we slechts één aankoop verwijderd zijn van een mooier, jonger en gelukkiger leven.’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: