Rooftoptiger broedt op nieuw werk in Dommelhof

Rooftoptiger is een collectief van diverse artiesten rond artistiek directeur Sara Dandois (oa. van Timecircus) dat zowel artistieke als sociaal-artistieke projecten opzet. Er wordt geëxperimenteerd met nieuwe manieren om het publiek muzikaal en theatraal te verrassen. Hiertoe worden allerlei mobielen en installaties ontworpen.
Gedurende drie dagen wordt in een eerste residentie in Dommelhof gewerkt en gedacht over ‘The Birder’, een performance/project rond een interactieve en muzikale theatermachine. Theater op de Markt volgt deze creatie met het oog op de festivaleditie in Hasselt, augustus 2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: