Zebracinema: Eastern Boys

Op dinsdag 2 december om 20u15 tonen we de film ‘Eastern Boys’. Het verhaal draait rond Daniel, een vijftiger die zijn dagen slijt in het Noordstation van Parijs. Op een dag ontmoet hij er Marek, een jongeman die deel uitmaakt van een grote groep Oost-Europeanen die de gangen van de Gare du Nord als hun broekzak kennen. Wanneer Daniel en Marek elkaar beter leren kennen, ontstaat een intieme relatie tussen de twee. Op een dag beslissen ze dat ze samen een leven willen opbouwen. Dit wordt echter niet toegelaten door de grote leider van de bende. Wanneer Daniel beseft dat hij een grote vergissing heeft begaan, is het misschien al te laat…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: