Zebracinema: Locke

Op dinsdag 13 januari om 20u15 wordt de film ‘Locke’ getoond in Dommelhof. De prent speelt zich volledig af binnen de BMW van Ivan Locke, een aannemer die op een specifieke tijd onderweg is naar een specifieke plaats. Onderweg pleegt hij het ene telefoontje na het andere en krijgt hij onder meer zijn vrouw, zijn zoons en zijn medewerkers aan de lijn. Beetje bij beetje kom je te weten hoe de vork in de steel zit en waarom Ivan zo nodig op weg moest die nacht. 84 minuten lang zien we enkel een telefonerende Tom Hardy, maar het script is zo bescheiden en aangrijpend dat een changement de décor op geen enkel moment belangrijk is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: