Marc Vanrunxt werkt voorstelling af

Deze week werkt Marc Vanrunxt zijn nieuwe voorstelling REAL, SO REAL af in Dommelhof. De voorstelling zal op 21 januari in première gaan in het Concertgebouw Brugge. Uitgangspunt van dit project is de compositie Three Voices van Morton Feldman uit 1982. Op de scène zal zangeres Els Mondelaers meer dan vijftig minuten lang zingen, en dat in drievoud. Terwijl zij één partituur zingt, zal ze zich verhouden tot twee eerdere opnames van haar eigen stem die op dat moment uit de boxen weerklinken. Voor de opnames wordt samengewerkt met ChampdAction. Danseres Marie De Corte gaat in dialoog met deze driestemmige installatie en biedt als dansend lichaam krachtig weerwerk aan de monumentaliteit van Three Voices. In Dommelhof zal deze voorstelling te zien zijn op vrijdag 30 januari om 20.30u tijdens TAKT#16.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: